vrijdag 25 maart 2011

Een landelijke keuken !!

Het is zo ver we gaan met de
keuken aan de slag maar eerst
een tekening!
Maar de eerste hindernis
waar komt de magnetron !!!
Vervelend ding maar wel makelijk!
Hoe hebben jullie dat ??
Ik ben op zoek voor idee,
wie helpt ??
Ik wil geen bovenkastjes
maar dan ?
Alle ideen zijn welkom !
Fijn weekend
Groetjes Joke



18 opmerkingen:

  1. Hoi Joke,

    wij hebben ook een magnetron, maar achteraf bezien kon ik h'm wel missen, ik ben er niet zo weg van,bij ons staat die boven de koelkast, inbouw dan he.

    dus kan je geen suggestie doen, veel succes met alles, fijn weekend, liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook bij mij zit de combi-magnetron boven de ijskast als inbouw. Succes met het tekenen eigenlijk het allerbelangrijkste van je keuken!

    Groetjes
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. woehahahahha!!!! wil je mijn plek weten??? ik denk het niet!!! Ik heb ik ga het verklappen ssstt....
    In de schuur in het oude keukenkastje!!
    Niet verder vertellen hoor!!
    Fijn weekend
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou bij mij staat hij op een plank in de voorraadkast,ik gebruik hem allen maar voor ontdooien en soms iets even opwarmen. Wij willen ook binnenkort een andere keuken maar ik denk dan dat mijn voorkeur uit zal gaan naar een mooie grote Aga fornuis en dat mijn magnetron gewoon in de kast blijft staan.Heeel veel succes met je verdere plannen!!!!!!! en een heel fijne weekend, liefs van Elly.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja dan zou ik de plattegrond moeten zien van de keuken. En een magnetron heel laag is niet altijd even handig. Ik heb boven mijn keukenblad maar één keukenkast hangen en natuurlijk de afzuigkap, de rest is leeg, maar alle apparaten zitten tegenover de keuken in een zijgedeelte. Daar zit in dus de koelkast, vriezer, combimagnetron en oven in, maar ja daar moet je wel de ruimte voor hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, ik heb hem lekker naar de bijkeuken verplaatst. Zo blijft mijn landelijke keuken, lekker landelijk.
    Fijn weekend gewenst.
    lieve groet monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Raad eens....hij staat bij mij in de voorraad kast

    Succes met de keuken
    liefs Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk vooruitzicht een nieuwe keuken! Maar ja... die indeling. Ik heb zelf de magnetron in de bijkeuken staan (achter de schuifdeuren)Als je de mogelijkheid hebt zou je wel een hoge kolom aan een zijkant kunnen maken met bijvoorbeeld een koelkast en daarboven een magnetron... Succes!

    Fijn weekend.
    Liefs,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wow wat mooi een landelijke keuken!!
    bij ons staat ie boven de koelkast (inbouw), wel makkelijk zo op hoogte maar ik gebruik hem heel weinig, achteraf denk ik dat ik hem ook wel had kunnen missen..
    zal ik manlief even langs sturen voor wat tips hihi.. hij heeft ook een poos in de keukenmontage gezeten!!

    fijn weekend!
    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bij mij staat hij gewoon op het aanrecht, niet leuk, maarja, je hebt hem toch af en toe nodig...veel succes met de plannen en hou ons op de hoogte, hoor ;-)!!

    Fijn weekend
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het inplannen van apparatuur is altijd lastig, want behalve mooi moet het ook praktisch zijn! Hier heb ik tegenover het aanrechtblad in een nis een heel blok, waar behalve een smal kastje de dieprvies, de koelkast en de combimagnetron zitten, na 11 jaar wat opstelling betreft nog erg naar mijn zin! Succes!

    Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Onze magnetron staat in een kast in de keuken....deurtje open, eten of wat dan ook erin, klaar, deurtje weer dicht, van magnetron én kast.
    Maar persoonlijk had ik 't ook niet erg gevonden als hij gewoon zo in de keuken stond, je kan alle noodzakelijke spullen toch niet gaan verbergen, vind ik dan he

    Groetjes en succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dat probleem hadden wij ook toen ik een andere keuken kreeg, maar wij hebben de hele keuken zelf gemaakt, en ook geen bovenkastjes , dus de magnetron staan onder het aanrecht in een kastje.Lekker weggestopt!!
    Succes met je je keuken !!
    fijn weekend Liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Bij ons zit ie achter een klepdeurtje boven de oven! Lekker uit het zicht!

    Veel plezier met plannen!

    Groetjes Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb geen magnetron in de keuken, wij hebben zo'n goedkoop dingetje die we héél af en toe gebruiken in de bijkeuken staan.
    Ik heb zo'n groot boretti fornuis met twee ovens die heel veel worden gebruikt!
    Ook heb ik boven geen kastjes dat straalt toch even meer rust uit vind ik, maar ja je moet wel genoeg kastruimte hebben, dat vind ik weer wel belangrijk! Succes.
    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Joke
    nee hoor geen rare vraag hoor,maar ik sta op het punt naar een verjaardag te gaan dus heb even geen tijd om een foto op te zoeken. Dat ga ik morgen avond even voor je doen hoor .
    Maar wij hebben in onze keuken de wanden ook van hout gemaakt en de kast deurtjes ook van houten planken, en er is niks krom als je het maar een aantal weken in huis hebt ( het hout) zodat het kan drogen en wennen aan de temperatuur van je huis. je hebt wel even een rommel in huis maar je keuken word precies zoals jij het wil en een stuk goedkoper, dan een kant en klaar keuken.. wij hebben we een hardstenen aanrechtblad en een dubbele porseleinen wasbak .
    Ik ga nu de deur uit de mannen worden ongeduldig en zal morgen je een paar foto`s laten zien ( stuur evt je e mailadres even )
    Fijne avond
    Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb de combimagnetron boven de koelkast ingebouwd en zou deze niet kunnen missen, omdat dit tevens de oven en grill is. Ook ik zou in een nieuwe keuken geen bovenkastjes meer willen, maar ik weet me dan met de spullen geen raad, dus heb ik dit idee maar opgegeven.
    Succes met je keukenplannen.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk , een landelijke keuken! Ik heb een inbouwmagnetron boven de koelkast. Heb verder geen bovenkastjes.........

    BeantwoordenVerwijderen